5 intrebari pentru alegerea make-up artistului potrivit

Fiecare mireasa isi doreste sa straluceasca pe ringul de dans, de aceea machiajul are un rol important. El trebuie sa reziste de dimineata, pana la sfarsitul petrecerii. Printre emotii, lacrimi si mult asteptatul sarut oficial, machiajul trebuie sa reziste, iar tu sa arati la fel de frumoasa pe cum te simti. Chiar daca variantele pentru alegerea make-up artistului potrivit sunt multe, nu trebuie sa te impacientezi, deoarece ai de unde alege. Cateva intrebari importante te-ar putea ajuta sa alegi persoana profesionista care ti se potriveste.

make-up nunta

Pot sa iti vad portofoliul?

Aceasta este intrebarea cheie pe care trebuie sa o adresezi, pentru a vedea daca make-up artisul va reusi sa iti indeplineasca asteptarile. In general fiecare are stilul sau atunci cand vine vorba despre meserie. In acelasi timp, un artist bun va reusi sa dea culoare imaginatiei tale. Vizualizarea unui portofoliu iti va oferi o imagine despre ceea ce poate make-up artistul sa iti ofere.

Te deplasezi la domiciliu?

Daca make-up artistul poate sa vina la tine, iti va usura stresul. Daca planuiesti o sedinta foto inainte de ceremonie, trebuie sa te pregatesti corespunzator. In plus, intreaba-ti make-up artistul daca poate sa ramana cateva ore in plus pentru a-ti oferi retusurile necesare. S-ar putea ca acest serviciu sa te coste in plus, dar daca e inclus in pret e perfect.

Oferi si alte servicii precum modelarea sprancenelor sau aplicarea genelor?

Unii make-up artisti se vor intalni cu mireasa o saptamana sau doua inaintea nuntii pentru a-i da o forma sprancenelor. Evita asta in ziua nuntii pentru a nu avea pielea rosie si iritata. Intreaba daca poate, de asemenea, sa iti aplice exensii de gene sau gene false.

make-up nunta

Ce produse folosesti?

Majoritatea profesionistilor au anumite brand-uri preferate cu care lucreaza in trusa lor de machiaj. Trebuie sa iei in considerare ca produsele sa se potriviasca cu tipul tau de piele, iar daca ai pielea sensibila, sa nu produca alergii. Intreaba-ti make-up artistul daca se poate acomoda cererilor pe care le ai. Probabil ca ai cateva produse preferate acasa care nu ai vrea sa iti lipseasca in ziua nuntii. Daca e asa, intreaba pur si simplu daca poate lucra cu aceste produse.

make-up nunta

Oferi un machiaj de proba?

Desi majoritatea portofoliilor pe care le au make-up artistii sunt bogate, e important sa le vezi aptitudinile inainte de a face decizia corecta. Daca angajezi un make-up artist potrivit atunci un machiaj de proba ar trebui sa fie inclus in pret. Dupa sesiunea de proba, fa cateva poze pentru a vedea cum arata machiajul în fotografii. Cauta cateva imagini cu idei care iti plac pentru a ajuta make-up artistul sa le aduca la viata. De asemenea, cere-i cateva sfaturi despre cum sa iti pregatesti pielea inaintea sedintei. Majoritatea artistilor te vor ruga sa vii cu fata curata si hidratata.

Machiaj nunta

Tu dupa ce criterii iti alegi make-up artistul potrivit?

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616