Garantia legala privind neconformitatile (dupa caz, demonstrabile prin expertiza) este de 24 de luni de la data achizitiei produsului.
 
Garantia comerciala privind defectele este de 3 luni de la data achizitiei produsului.
 
Durata medie de utilizare a produsului este de 5 ani.
 
Drepturile consumatorului sunt asigurate in conformitate cu OG 21/1992 (R2) si Legea 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Garantia produsului se asigura prin: reparare, inlocuirea componentelor, iar daca nu este posibil, prin inlocuirea cu un alt produs echivalent sau superior cu plata diferentei, sau prin restituirea contravalorii acestuia.
 
Bijuteriile cu pietre pretioase vor fi insotite de un certificat de autenticitate a pietrei (lor) din partea producatorului.
 
Orice reparatie in cadrul termenului de garantie se va realiza in maximum 15 zile de la depunearea acesteia la sediul nostru din Timisoara, str. Augustin Pacha nr. 1, in cadrul programului de functiobare de la ora 10:00 la 18:30, telefon 0256 294 534.
 
In cazul verighetelor achizitionate de la Bijuteria Jasmin, asiguram intretinerea lor anuala, indiferent de data la care au fost cumparate.

Instructiuni speciale de utilizare a bijuteriilor Jasmin

Pentru a va putea bucura de integritatea si stralucirea bijuteriilor Jasmin, va recomandam sa respectati urmatoarele instructiuni:

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616