Returnare

Politica noastra de returnare este pentru maxim 15 zile. Daca au trecut 15 zile de la achizitia dumneavoastra, nu va putem oferi, din pacate, o restituire sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, produsul cumpărat de dumneavoastra trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care l-ati primit. Acesta trebuie sa fie, de asemenea, in ambalajul original.

Alte articole nerambursabile:

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de un document de plata sau o dovada de cumparare.

Restituiri (daca este cazul)

Odata ce am primit si am verificat produsul pe care l-ati returnat, va vom trimite un e-mail pentru a va anunta ca am primit produsul dumneavoastra returnat. Va vom anunta, de asemenea, despre aprobarea sau respingerea rambursarii.

Daca este aprobata, atunci rambursarea va fi procesata, iar o suma va creditata pe cardul dumneavoastra bancar sau pe metoda originala de plata, intr-un anumit numar de zile.

Restituirile tarzii sau lipsa (daca este cazul)

Daca nu ati primit o rambursare inca, verificati mai intai, din nou, contul bancar.

Apoi, contactati banca care v-a emis cardul bancar, poate dura ceva timp inainte ca rambursarea sa fie postata oficial. Deseori este nevoie de un anumit timp de procesare inainte de restituire. Daca ati facut toate acestea si inca nu ati primit rambursarea, va rugam sa ne contactati la info@verighetejasmin.com

Articole vandute (daca este cazul)

Doar produsele vandute la pretul lor intreg pot fi rambursate. Din pacate, articolele cu preturi reduse nu pot fi rambursate.

Schimburile (daca este cazul)

Putem inlocui doar produsele defecte sau deteriorate. Daca doriti schimbarea cu acelasi articol, va rugam trimiteti-ne un e-mail la adresa info@verighetejasmin.com si trimiteti produsul catre: Bijuteria Jasmin, str. Augustin Pacha nr.1, Timisoara.

Cadouri

Daca articolul a fost marcat ca un cadou atunci cand a fost cumparat si expediat direct catre dumneavoastra, veti primi un credit cadou pentru valoarea produsului returnat. Odata ce articolul returnat este primit, un certificat cadou va fi trimis prin posta catredumneavoastra.

Daca articolul nu a fost marcat ca un cadou atunci cand a fost achizitionat, sau persoana care vi l-a oferit a primit articolul si apoi vi l-a oferit, va vom trimite restituirea la aceasta persoana, iar aceasta va fi instiintata despre retur.

Expediere

Pentru a returna produsul, trebuie sa ne trimiteti produsul la: Bijuteria Jasmin, str. Augustin Pacha nr.1, Timisoara.

Cheltuielile de transport pentru returnarea articolului vor fi in raspunderea dumneavoastra. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Daca primiti o rambursare, costurile de returnare vor fi deduse din rambursarea dumneavoastra.

In functie de localitatea unde domiciliati, perioada de timp in care produsul dumneavoastra returnat va ajunge la dumneavoastra poate varia.

Va indicam utilizarea unui serviciu de transport urmarit sau achizitionarea unei asigurari de transport. Nu garantam ca vom primi articolul dumneavoastra returnat.

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616