Cum alegem cadoul potrivit: caz general

Alegerea cadoului perfect este intotdeauna o problema pentru majoritatea oamenilor. Cu atat de multe evenimente in viata si oameni de cadorisit, ar fi de asteptat, la un moment dat, ca toti sa devenim experti in domeniul cumparaturilor pentru altcineva. Insa, rar se intampla asa. Si atunci, avem nevoie de indrumare.

Daca trebuie sa cumperi un cadou, dar crezi ca nu te pricepi, ar trebui sa stii ca nimeni nu se pricepe de fapt, ci unii oameni pur si simplu stiu ce trebuie sa faca. Urmeaza sugestiile de mai jos si te vei numara si tu printre oamenii care stiu cu adevarat sa cumpere cadouri pentru altii.

Indiferent ca este vorba de o persoana din familie sau din grupul de prieteni, trebuie sa cumparam un cadou frumos, care sa arate ca tinem la persoana respectiva si ca ne pasa. Dar cum? Foarte simplu!

Gandeste-te la persoana careia ii vei da cadoul

Mai intai, trebuie sa ne gandim la persoana in cauza! Cine este, ce face, cu ce se ocupa, ce pasiuni are si asa mai departe. De aici, pot sa-ti vina o multime de idei de cadouri de la o geanta pentru laptop, pana la o racheta de tenis, de exemplu.

Apoi, luam in considerare necesitatile persoanei in cauza. Probabil ati stat de vorba in ultima vreme sau veti sta in curand. Asculta cu atentie si urmareste propozitiile care incep cu “Am nevoie de…” sau “Imi trebuie…”.

Daca nu apar in conversatie, starneste-le tu! Pune intrebari, vezi unde exista nevoia de un anumit obiect, care s-ar putea transforma in cadou.

Un lucru este foarte important in alegerea cadoului si acesta se refera la obiectul cumparat si la valoarea pe care o are in sine, dar si pentru persoana care il va primi. Chiar daca stim exact ce vrem sa cumparam, avem intotdeauna variante din care sa alegem, iar daca nu ne-am hotarat inca, trebuie sa ne gandim bine.

cadouri

Alege ceva util

Cadoul trebuie sa fie practic si util, dar si frumos si de bun gust in acelasi timp. Prin urmare, nu alege un obiect de care persoana nu are nevoie. Nu alege ceva ce iti place tie – nu esti tu cel care il primeste. Nu cumpara cadouri kitchoase.

Gandeste-te cat este de practic cadoul tau pentru cel care il va primi, daca se va bucura de el, daca il va folosi cu placere, dar si daca va avea timp sa-l ingrijeasca… Vei elimina o multime de decizii total nepotrivite astfel.

In final, indiferent de ce ai alege, fii sigur ca acel cadou va insemna ceva pentru persoana care il primeste. Pune-ti amprenta personala in impachetare, intr-o felicitare haioasa, in alegerea acelui obiect pe care numai tu stiai ca il vrea… si asa vei deveni cu siguranta "expert" in cumpararea cadourilor.

cadou

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616