Top 4 trenduri in materie de invitatii de nunta

Invitatiile dau tonul nuntii voastre oferindu-le invitatilor prima impresie despre nunta voastra, dar cautarea lor poate da dureri de cap. Aveti nevoie de putina inspiratie? Am adunat pentru voi cele mai in trend modele de invitatii pentru nunta.

Rustic

Invitatiile rustice de nunta raman un trend de top potrivindu-se perfect cu nuntile in aer liber sau in locatii mai putin elegante. Noua ne place foarte cum arata invitatiile rustice, ele oferind adesea detalii ce dau impresia unor texture organice precum lemn, hartie de impachetat sau panza. Detaliile dantelate pot oferi un aspect feminin.

invitatii de nunta

Fotografie preluata de pe easytygermke.com © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei.

Botanic

Invitatiile de nunta florale sunt de asemenea un trend indragit. Optiunile pot fi indraznete, incepand de la modele grafice si ajungand pana la invitatii pictate manual. Pentru a le da un aspect mai proaspat invitatiilor puteti opta doar pentru modele cu verdeata, fara flori. Motivele cu verdeata sunt o alegere stilata in materie de invitatii de nunta.

invitatii de nunta

Fotografie preluata de pe momentaldesigns.com © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei.

Curat si clasic

Nu puteti da gres cu invitatiile clasice de nunta, in special cand vine vorba de o locatie eleganta. Cand design-ul este simplu, detaliile fac toata diferenta. Pentru a moderniza invitatiile traditionale, cautati fonturi interesante si hartie cu finisaj lucios. De asemenea ne place aspectul elegant al plicurilor cu buzunar in care poti adauga un pliant cu informatii despre locatie si meniu.

invitatii de nunta

Fotografie preluata de pe shineweddinginvitations.com © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei.

Plicuri cu captuseala

Un trend amuzant al invitatiilor de nunta este de a adauga captuseala cu model plicurilor. Acest lucru le ofera invitatiilor un aspect echilibrat. Alegeti o captuseala care sa aiba un model asemanator cu cel al invitatiei sau imbinati-le pentru un design unic.

invitatii de nunta

Fotografie preluata de pe printed.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei.

Care dintre aceste modele de invitatii de nunta vi s-ar potrivi?

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616