Trendul metalic revine in acest sezon

Nuantele metalice fac o revenire uriasa in acest sezon. De la haine si accesorii, la decoratiuni de interior, culorile metalice sunt cel mai puternic trend al anului. Poti alege intre auriu, argintiu, aramiu, iar pe langa acestea – roz metalic, verde vibrant, galben neon sau albastru stralucitor.

Culorile viitorului deja sunt in tendinte

Fiecare mare designer a introdus nuantele metalice in colectiile sale intr-o forma sau alta. Iti recomandam fustele maxi metalice, incaltamintea ca oglinda, jachetele si gentile in nuantele intergalactice ale sezonului. Trendul a fost pe val in anul 2016, iar acum face un comeback extrem. Metalicele si paietele sunt perfecte atat pentru zi, cat si pentru seara, si merg perfect ca parte din stilul glam rock.

Trenduri metalice

Fotografie preluată de pe thefashiontag.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ai grija doar sa asortezi metalicele cu alte piese simple, intr-o culoare, de obicei neutra, sau denim. Poti adopta stilul acesta la birou sau intr-o tinuta mai sporty. Moda este despre distractie si asta ofera trendul sezonului.

Trenduri de moda

Fotografie preluată de pe toastedcouture.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Vei adora decoratiunile moderne ale sezonului

Aceleasi tendinte dicteaza si in cazul decoratiunilor interioare/exterioare. Putina stralucire metalica iti poate lumina intreaga camera. Incorporeaza auriul, argintiul sau aramiul in micile detalii din camera, decoratiunile preferate sau chiar obiectele principale din casa ta.

Atenueaza metalicele cu texturi si materiale diferite (precum piele, lana sau catifea), precum si cu alte culori neutre, sau scoate-le in evidenta cu o pata de culoare tare.

Decoratiuni metalice

Fotografie preluată de pe bykoket.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu ce piese metalice ai ales in acest sezon?

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616