Bijuteria Jasmin a impresionat la Targul Ghidul Miresei

La fel ca la toate targurile la care am participat si la Targul Ghidul Miresei de la Romexpo am intalnit o multime de cupluri frumoase pregatite sa faca pasul cel mare. Noi i-am ajutat cu sfaturi pentru alegerea verighetelor care li se potrivesc.

targ nunta

Impresii despre Targul Ghidul Miresei

Ziua de sambata a editiei de Iarna din acest an a fost cea mai bogata din punct de vedere al participantilor. Preferintele cuplurilor au fost verighetele clasice cu modele simple. Cei care au trecut pe la standul nostru au putut alege dintr-o colectie variata de verighete lucrate manual, verighete cu pietre pretioase sau pietre semi-pretioase ori verighete lucrate la masina. Noi ne-am simtit foarte bine in preajma viitorilor miri care au reusit sa ne transmita si noua entuziasmul lor. Cel mai probabil vom participa si la editia din mai a Targului Ghidul Miresei.

jasmin

Fotografie preluata de pe facebook.com.© Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei.

Castigatorul campaniei ”Straluciti cu Bijuteria Jasmin la nunta voastra”

Toti cei care ne-au trecut pragul si au ales sa ne devina clienti au avut sansa de a participa la tombola organizata de noi pentru castigarea unui superb lant cu pandantiv. Stancila Ana – Andreea este fericita mireasa ce a fost desemnata castigatoare. Felicitari tuturor participantilor si multumim ca ati ales Bijuteria Jasmin pentru cel mai important eveniment din viata voastra!

Mai multe fotografii de la Targul Ghidul Miresei:

bijuteria jasmin

targ de nunti

verighete de aur

Tu ai participat la Targul Ghidul Miresei?

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616