Bijuteria Jasmin participa la Targul Ghidul Miresei de la Romexpo

Si in acest an ne veti gasi la Targul Ghidul Miresei de la Romexpo, unde va vom aduce cele mai frumoase verighete, pentru ca vrem sa fim martori la cel mai important eveniment al vietii voastre de cuplu. Cu peste 35 de ani experienta in domeniu, dorim sa va oferim inspiratia de care aveti nevoie atunci cand alegeti verighetele perfecte.

Despre Targul Ghidul Miresei

Targul Ghidul Miresei este unul dintre cele mai mari evenimente pentru nunti organizate in Romania. Incepand din anul 2011 targul are loc la Romexpo, in Bucuresti, si este organizat anual in trei editii (primavara, toamna, iarna). De fiecare data participa sute de firme din domeniu, pentru a le oferi mirilor ultimele tendinte in materie de inele si verighete, rochii de mireasa, costume, servicii foto-video, decoruri sau accesorii.

Prima editie din acest an are loc intre 23 si 25 februarie la Complexul Romexpo, pretul biletului fiind 25 de lei, valabil intreaga zi. Standul Bijuteriei Jasmin va fi la parter in sectorul C, la numarul 16.

Targul Miresei Jasmin

Ce surprize va asteapta la Romexpo

Si anul acesta, la standul nostru de la Romexpo veti gasi o gama larga de verighete pentru a celebra intr-un stil unic legamantul iubirii voastre. Va vom ajuta sa gasiti cu usurinta perechea de verighete care vi se potriveste. Puteti alege dintr-o colectie variata de verighete lucrate manual, verighete cu pietre pretioase sau pietre semi-pretioase ori verighete lucrate la masina.

Straluciti cu Bijuteria Jasmin la nunta voastra

Deoarece vrem sa ne rasplatim clientii fideli, toti cei care isi comanda verighete la standul nostru de la Targul Ghidul Miresei vor intra automat in campania ”Straluciti cu Bijuteria Jasmin la nunta voastra”. La finalul targului de la Romexpo vom desemna aleatoriu un castigator care va primi un superb lant cu pandativ din aur de 18k cu diamante, care se va potrivi de minune cu rochia de mireasa.

Castigatorul lantului cu pandantiv va fi anuntat in 28 februarie, atat pe site-ul nostru, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Pandantiv

Puteti afla mai multe informatii in Regulamentul campaniei, pe care il puteti citi aici sau la standul Bijuteriei Jasmin de la Targul Ghidul Miresei.

Ne vedem la targ!

ABONATI-VA SI ECONOMISITI!

Fiti la curent cu ultimele oferte si promotii!

Suna-ne: 0726 169 616